Agenda: Overzicht van alle activiteiten in mei 2021

activiteiten

Wij kunnen weer beperkt activiteiten aanbieden, zoals onder andere dagbesteding, maaltijdondersteuning, crisisopvang, respijtzorg en zorggerelateerde activiteiten. Deze activiteiten vallen onder cruciaal werk en kunnen doorgaan binnen de richtlijnen van het RIVM.

De inloop "De Buurvrouw" draait weer op dinsdag, woensdag en donderdag van van 11.15 – 12.45 uur of van 13.15 – 14.45 uur. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar. Maak wel een afspraak via Tel 06-151 660 36 »

Ook zijn er weer vele activiteiten zoals een gezonde hap in de middag, een vriendenkring, financieel cafe, fotografielessen, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, Puur Natuur - een expositie van Kunstgroep Buitenvelder en een spreekuur GGZ.

Deze agenda is onder voorbehoud. Nieuwe maatregelen vanuit de Rijksoverheid kunnen leiden tot wijzigingen.

U kunt voor de laatste informatie kijken op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 » of van het Huis van de Wijk Buitenveldert.nl: http://www.hvdwbuitenveldert.nl/ »
Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het Huis van de Wijk Buitenveldert is online te lezen. Klik op onderstaande link of op de afbeelding hierboven.

De Agenda
Open of download: Open in uw browser of download hier direct de PDF file »
Info: Tel 020-644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

De Wijkkrant van mei 2021 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online! »

In deze wijkkrant ondermeer:
Nieuw Buurtteam:"we puzzelen met u mee", Geen windmolens in de Amstelscheg!, Art Camp: kunst door kinderen, Raadsel: Ik zie, ik zie .., Fietstocht: Hoe ziet het eruit bij de buren?,
50 jaar ambacht op het Gelderlandplein, Studenten staan in de wachtstand, Woonbuurt Ravel in Zuidas: de eerste stap, Kunst in Buitenveldert: Nieuw Rozenoord Monument - een indringende herdenkingsplaats, Joodse tennisclub Maccabi uniek in Nederland, Zone2source: Workshop Kijk Dichterbij, Cantemus Dominum, 100-jarig koor
(St. Augustinuskerk) organiseert 4 mei herdenkingsconcert, tentoonstelling Puur Natuur van Kunstgroep Buitenveldert tot 25 mei, Geen herdenking en viering op 4 en 5 mei, Verrassende wandelingen door Buitenveldert, Spelen in Buitenveldert, ingezonden brieven en natuurlijk de column van Julia!
Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om de wijkkrant te bekijken.

Elke dinsdag, woensdag en donderdag - Inloop: De buurvrouw

inloop de buurvrouw

U bent welkom op twee tijden:
van 11.15 – 12.45 uur of van 13.15 – 14.45 uur.
De inloop is een ongedwongen samenzijn voor alle bewoners uit Buitenveldert ongeacht leeftijd. Omwille van onze veiligheid werkt de Inloop De Buurvrouw deze tijd met bezoek op afspraak. We ontvangen u graag, alleen op kleinere schaal. Daarom hanteren we de twee tijden.

Geeft u zich op via Tel 06-151 660 36​ »

Gastvrouwen Nel, Pauline, Heleen, Carla en Thea staan garant voor gezelligheid, ondersteuning en informatie. Ze serveren ook lekkere koffie. Deelname is gratis.

Datum: Elke dinsdag, woensdag en donderdag.
Tijd: 11.15 – 12.45 uur en 13.15 – 14.45 uur.
Entree: gratis.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112.
Info : Tel 06-151 660 36 »
Mail: c.lantinga@hvdwbuitenveldert.nl »
Download de flyer: Download als PDF file » of klik op de afbeelding.

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners.
Voor u nadere informatie over
actuele vrijwilligersvacatures,
klik je op deze link »