Café Buitenveldert

Woensdag 3 juni vanaf 10.00 uur mogen wij u weer verwelkomen in het café van het Huis van de Wijk Buitenveldert.

Het café is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
In verband met de maatregelen rondom Corona kan dit alleen op reservering.

Reserveren kan vanaf 3 juni om 9.30 uur op het telefoonnummer Tel 020 – 891 52 85 »
Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor informatie betreft reserveringen en openingstijden van het café.

We zien u graag terug in ons café!

De opening van ons café is op dit moment nog onder voorbehoud. Dit in verband met het correct toepassen van de opgelegde maatregelen.

Bekijk hier ook de openingsflyer »

Het Café Buitenveldert is een leuke en gezellige ontmoetingsplaats voor alle bewoners en bezoekers van onze buurt. U bent van harte welkom voor een lekker kopje koffie, een lunch of een drankje. Plan uw afspraak in het café waar u gratis gebruik kan maken van Wifi of geniet als buurtbewoner op ons terras in uw eigen buurt.

cafe met bezoekers

In en om het café organiseren we samen met vele vrijwilligers doordeweeks en in het weekeinde diverse activiteiten, ook voor u! Van het Repair Café tot Burenlunch, Pauliens eetcafé, en het Café Buitenveldert op vrijdagavond met een heerlijk warm buffet en gezellige livemuziek, er is echt van alles te doen.

Het Café Buitenveldert is geopend op:

• maandag van 09.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00-22.00 uur
  • zondag van 11.00-17.00 uur.

vrijwilligers

Het café wordt gerund door vrijwilligers, die ondersteund worden door enkele beroepskrachten.

Uw feestje vieren in het café?

cafe

In ons café kunt u op zaterdag uw verjaardag of ander feestje vieren. Met een ervaren barmedewerker heeft u geen omkijken naar de drankjes, en bovendien geen feestrommel in uw huis. Lees meer over zaalverhuur.

Als vrijwilliger werken achter de bar?

Vindt u het leuk om als vrijwillig barmedewerker te komen werken? Raadpleeg dan de pagina Vrijwilligers.